• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
Welkom bij Slijterij Lenten!

Gelegen aan het Raadhuisplein in het gezellige hart van Lekkerkerk vindt u Slijterij Lenten. 

Wij zijn een zelfstandige slijterij/ wijnhandel, niet aangesloten bij één van de ketens of inkooporganisaties. Uw en ons voordeel daarbij is dat wij op bijna elke behoefte van de klant kunnen inspelen. De slijterij heeft een ruim assortiment aan wijnen en gedistilleerde dranken. Ook verzorgen wij originele cadeaupakketten en relatiegeschenken.

Naast de standaard cadeauverpakkingen en geschenken kan er naar uw eigen wens een pakket worden gemaakt en samengesteld. Op deze manier hopen wij op iedere specifieke wens in te gaan en iedereen persoonlijk te mogen helpen.

Naast de verkoop van dranken in onze winkel leveren wij ook aan grootverbruikers, verenigingen, bedrijven, stichtingen en horeca.


 
Advies
Heeft u moeite om een keuze te maken uit het ruime assortiment? Dan voorzien wij u met plezier van goed advies om met het juiste product de winkel te verlaten. Bijvoorbeeld over welke wijn geschikt is voor het gerecht wat u gaat maken of wat de kenmerkende smaak is van een bepaalde whisky.

Wij blijven op de hoogte van de ontwikkelingen op de markt en regelmatig verschijnen er dan ook nieuwe producten in de winkel en op onze website.

 
Sparen
Ook Slijterij Lenten beloont haar trouwe klanten. In de winkel kunt u een klantenpas aanvragen. Vervolgens toont u bij elke aankoop uw pas en zo spaart u automatisch voor korting.

Bij elke € 10,- krijgt u 1 punt. Bij 50 gespaarde punten krijgt u € 10,- korting op uw volgende aankoop in onze winkel.

Sparen op de pas kan alleen in de winkel en geldt niet voor online aankopen die thuis worden bezorgd.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
LEEFTIJDS-CHECK
​U moet 18 jaar of ouder zijn om alcoholische dranken te kunnen bestellen.