• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
Slijterij Lenten organiseert regelmatig evenementen, zowel voor particulieren als bedrijven. Hieronder ziet u wat er binnenkort gepland staat. Klik op het onderdeel voor meer informatie.Donderdag 20 december 2018, KERSTMARKT
In ons gezellige dorpscentrum is er van 17:00 tot 21.30 uur weer een Kerstmarkt. Dit jaar is er zelfs een schaatsbaan dankzij financiële steun van Rabobank Krimpenerwaard!

De schaatsbaan is 8 bij 18 meter groot en bestaat uit kunststof platen die bijna net zo goed glijden als echt ijs. Doordat er geschaatst wordt op deze platen, zullen de bezoekers geen last hebben van een natte broek bij het vallen. Die hoeven overigens niet hun eigen schaatsen mee te nemen. Je hebt speciale schaatsen nodig die je kosteloos kunt lenen. Ook de toegang tot de baan zelf is gratis.

Vrijwilligers van IJsclub Lekkerkerk zullen tijdens openingstijden van de schaatsbaan toezicht houden. Indien nodig slijpen zijn ook schaatsen. Verder is er een EHBO'er aanwezig.

De schaatsbaan is gedurende de drie dagen tijdens openingstijden van de winkels toegankelijk. Ouders en/of verzorgers kunnen in de buurt van de schaatsbaan een kop chocolademelk of glühwein krijgen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
LEEFTIJDS-CHECK
​U moet 18 jaar of ouder zijn om alcoholische dranken te kunnen bestellen.