• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
KRIMPENERWAARD KOOPT LOKAAL
 

Krimpenerwaardkooptlokaal.nl is een website, opgezet om een ieder bewust te maken van het feit dat lokaal kopen van groot belang is voor het voortbestaan van een leefbare dorpskern. Lokale ondernemers steunen tenslotte verenigingen en cultuur, en een dorpskern zonder winkels is uiteindelijk ook niet wat we willen. De grote onlineconcerns gaan namelijk echt geen lokale verenigingen sponsoren en dragen niet bij aan de sinterklaasintocht of andere evenementen in uw dorp.

Maar samen met u kan het ook anders!
Internet is niet meer weg te denken en het gemak ervan ook niet, we zien het tenslotte zelf in de straat, het wordt alsmaar drukker met bezorgdiensten. Op de website krimpenerwaardkooptlokaal.nl vindt u daarom alle lokale ondernemers die bezorgen binnen de Krimpenerwaard. Dit doen zijzelf of via de Bezorgbuddy in de gehele Krimpenerwaard! Er is een verdeling van de 10 dorpskernen gemaakt, per dorp treft u de winkels aan welke door de gehele Krimpenerwaard bezorgen.

Bezorgen voor maar € 2,50
Wij bezorgen in de gehele Krimpenerwaard bestellingen met een minimale orderwaarde van € 10,-. Dankzij de samenwerking met de Bezorgbuddy zijn de bezorgkosten slechts € 2,50.

Bestelt u dinsdag t/m zaterdag voor 16:00 uur, dan heeft u uw bestelling nog dezelfde dag in huis!

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
LEEFTIJDS-CHECK
​U moet 18 jaar of ouder zijn om alcoholische dranken te kunnen bestellen.