• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
€ 34,95
Prijs per 0.7 liter
Aantal: Bestellen

 

Het leven is een reis. Met een fine brandy in de hand worden mooie momenten nog specialer. Daar hebben Rooster & Wolf voor gezorgd. Zij beleefden een avontuur om bij de beste brandy te komen en dat is gelukt! Nu is het de beurt aan Rotterdam om te genieten.

Met volle overtuiging zeggen Rooster & Wolf: dit is de lekkerste brandy. Na een zoektocht, via vele werelddelen, belandden zij in de Franse regio Cognac. Hier ontdekten zij de distilleerderij van de vierde generatie meester-distilleerders, omringd door velden vol wijnranken. Hier wordt de drank nog op authentieke wijze bereid in koperen potstills en eikenhouten vaten. Rooster & Wolf gingen met hen aan de slag. Het resultaat; een zachte maar krachtige brandy, fruitig, bloemig en soepel om te drinken.

Het maakt niet uit of je man of vrouw bent, of welke leeftijd je hebt bereikt… Van Rooster & Wolf fine brandy kun je op ieder moment genieten. Puur, terwijl je bedenkt hoe je het beste uit het leven kan halen. Of tijdens een groots feest, want de brandy is heerlijk in een hippe cocktail. Drink Rooster & Wolf op jouw favoriete manier!

Rooster & Wolf is verkrijgbaar in Rotterdam en omstreken.

 


Opties:

€ 34,95
Prijs per 0.7 liter
Aantal: Bestellen
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
LEEFTIJDS-CHECK
​U moet 18 jaar of ouder zijn om alcoholische dranken te kunnen bestellen.